Strict Standards: Only variables should be assigned by reference in /home/adora/public_html/plugins/system/admintools/admintools/core.php on line 33

Strict Standards: Only variables should be assigned by reference in /home/adora/public_html/plugins/system/admintools/admintools/pro.php on line 39
Повици
Прикажи # 
Наслов Датум на создавање
Завршна конференција на проектот: “Партнерство за позитивни социјални промени” 13 Февруари 2019
Повик за учество на завршна конференција на Проектот “Партнерство за позитивни социјални промени” 05 Февруари 2019
Обука за зајакнување на соработката помеѓу граѓански организации, бизнис сектор и локалната самоуправа (Боговиње) 18 Јануари 2019
Повик за учество на Обука за зајакнување на соработката помеѓу граѓански организации, бизнис сектор и локалната самоуправа 10 Јануари 2019
Обука за ЕУ фондови Лидер пристап (Општина Боговиње) 03 Декември 2018
Обука за здружување и земјоделско задругарство 26 Ноември 2018
Посета на земјоделска задруга 20 Ноември 2018
Втора обука за ЕУ фондови Лидер пристап (Општина Боговиње) 10 Декември 2018
Повик за учество во oбука за ЕУ фондови и ЛИДЕР пристап 30 Ноември 2018
Повик за учество во Обука за ЕУ фондови и ЛИДЕР пристап 26 Ноември 2018