Strict Standards: Only variables should be assigned by reference in /home/adora/public_html/plugins/system/admintools/admintools/core.php on line 33

Strict Standards: Only variables should be assigned by reference in /home/adora/public_html/plugins/system/admintools/admintools/pro.php on line 39
Методи на работа

Методи на работа

  • конференции
  • семинари
  • работилници
  • публикации
  • публикација на печатен материјал
  • продукција на аудио и видео материјали
  • понуда на услуги за самоодржливост