Strict Standards: Only variables should be assigned by reference in /home/adora/public_html/plugins/system/admintools/admintools/core.php on line 33

Strict Standards: Only variables should be assigned by reference in /home/adora/public_html/plugins/system/admintools/admintools/pro.php on line 39
Визија и мисија

Визија и мисија

Визија на АДОРА: Развиено и богато општество со образовани граѓани

 

Мисија на АДОРА: Зголемување на конкурентност на пазар на труд на маргинализирани невработени лица и поддршка за ранливи групи