Strict Standards: Only variables should be assigned by reference in /home/adora/public_html/plugins/system/admintools/admintools/core.php on line 33

Strict Standards: Only variables should be assigned by reference in /home/adora/public_html/plugins/system/admintools/admintools/pro.php on line 39
Рурален развој

Рурален развој

Адора започнува да се движи во правец на развивање капацитети во контекст на ИПАРД програмата. Целта е јакнење на капацитети за овозможување на обуки, информации и насоки за развивање на рурален развој, како и реализација на стратешки партнерства со организации кои работат на ова поле.