Strict Standards: Only variables should be assigned by reference in /home/adora/public_html/plugins/system/admintools/admintools/core.php on line 33

Strict Standards: Only variables should be assigned by reference in /home/adora/public_html/plugins/system/admintools/admintools/pro.php on line 39
Членство во други мрежи

Членство во други мрежи

  • ЛАГ Скардус
  • Мрежа за доживотно учење - МДУ
  • АПТОН Народна техника Тетово – полноправна членка  
  • Национален коминет за семејно земјоделство - Македонија
  • Национална младинска коалиција
  • Национална платформа - Пријатели на Шара