Strict Standards: Only variables should be assigned by reference in /home/adora/public_html/plugins/system/admintools/admintools/core.php on line 33

Strict Standards: Only variables should be assigned by reference in /home/adora/public_html/plugins/system/admintools/admintools/pro.php on line 39
Новости
Прикажи # 
Наслов Посети
Завршна конференција на проектот: “Партнерство за позитивни социјални промени” 1198
Повик за учество на завршна конференција на Проектот “Партнерство за позитивни социјални промени” 1209
Обука за зајакнување на соработката помеѓу граѓански организации, бизнис сектор и локалната самоуправа (Боговиње) 1313
Повик за учество на Обука за зајакнување на соработката помеѓу граѓански организации, бизнис сектор и локалната самоуправа 1164
Обука за ЕУ фондови Лидер пристап (Општина Боговиње) 1275
Обука за здружување и земјоделско задругарство 1322
Посета на земјоделска задруга 1261
Втора обука за ЕУ фондови Лидер пристап (Општина Боговиње) 1255
Повик за учество во oбука за ЕУ фондови и ЛИДЕР пристап 1410
Повик за учество во Обука за ЕУ фондови и ЛИДЕР пристап 1427